Teambuilding med språktema

LÅt språket stärka er

Skriver ni mycket i arbetet? Då kan denna roliga och lärorika aktivitet passa bra vid er nästa konferens eller kick-off! 

I paketet ingår en kortare klarspråksföreläsning samt ett antal samarbetsövningar med språktema. Ni får en garanterat kul aktivitet, fylld med både gruppstärkande aktiviteter och värdefull kunskap att ta med er tillbaka till jobbet. Oavsett om ni älskar eller avskyr att skriva kommer denna aktivitet att ge er smarta verktyg för att göra skrivandet enklare.

Omfattning: 2-4 timmar enligt era önskemål.

Målgrupp: Alla som skriver mycket i sitt arbete

Innehåll:

  • En timmes klarspråksföreläsning
  • Praktiska övningar i ett par klarspråksmetoder
  • Roliga och lärorika samarbetsövningar med språkligt tema

 

Fler kurser

Klarspråksföreläsning

Inspiration och snabba tips till er som vill få en första inblick i vad klarspråk är och hur det kan hjälpa er.

Klarspråkskurs, bas

En kortare introduktion i att skriva klarspråk. Här får ni bra kunskap om läsarens behov och ett urval av enkla klarspråksmetoder.

Klarspråkskurs, fördjupad

En komplett kurs med teori och många konkreta övningar. Här får ni en ordentlig, gemensam grund för ert fortsatta skrivande.

Skriva för webben

En kurs för nya och erfarna webbredaktörer. Vi går igenom läsarbeteenden på nätet och vad som krävs för att en webbtext ska fungera.

TEAMBUILDING

Kombinera klarspråk och gruppövningar på er nästa konferens. Här får ni chans att vässa ert skrivande samtidigt som ni stärker er grupp och verksamhet.

Tidigare uppdragsgivare